Nieuwsbericht

Algemeen

11 mei: Hattem JC1-Zwolle JC2: dé DERBY!

Nieuws afbeelding 18-5-2019 De spanning was om te snijden. Bij aanvang dribbelen de jongens iedere twee passen een pas extra. Omdat Zwolle JC2 in de poule achter ons staat, als tweede, we net voor de meivakantie heel knullig verloren hadden en vier weken geen wedstrijd gespeeld hadden, voelde deze wedstrijd van tevoren als Ajax- Tottenham...
Het begin was wankel - Zwolle scoort snel- 0-1. Zenuwen komen mee in bedwang en Teijo maakt het eerste goal. De jongens groeien desondanks in stevigheid in 2e helft v 1e helft - spelen mooi samen- beheerst en tactisch- balans tussen aanval en verdediging-  er ontstaat flow! 2-1- rust: wellicht door impact van alle mooie meiden langs de kant..?!
Nadien gaan de boys steeds meer zweven over t veld- Jesse maakt mooie goals- Zwolle houdt zich kranig maar helaas- en de ietwat partijdige scheids van Hattem maakt t nog beetje mooier dan t eigenlijk was: 6-2!