Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Heren 1

Steenmeijer nieuwe trainer-coach Heren 1

Nieuws afbeelding 14-5-2020

Tristan Steenmeijer wordt de nieuwe trainer-coach van het eerste herenelftal van Hattem voor het komende seizoen 2020/2021. Dit seizoen was hij al de hoofdtrainer van de heren en coach van Jongens B1, het opleidingsteam voor Heren 1. Nu Rogier van der Meer zijn taken als coach neerlegt, is de keuze voor Tristan een logische, aldus Fokke Jan Middendorp namens de topsportcommissie van de hockeyclub.

De nieuwe trainer-coach heeft al veel ervaring, zowel in de jeugd als bij de senioren bij diverse clubs en het jeugddistrictsteam in Oost Nederland. Wederom staan er jonge Hattemse talenten te trappelen om onder leiding van Tristan in het eerste heren team te spelen.

We gaan een uitdagend seizoen tegemoet, als we in september weer mogen opstarten. De Hattemse heren komen wederom uit in de landelijke overgangsklasse op het veld en van de winter in de landelijke hoofdklasse in de zaal. Voor een kleine club als Hattem een mooie uitdaging om zich tussen de westerse giganten te handhaven.Tristan Steenmeijer heeft er zin in!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter