Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Sponsoring

Craft maakt bij Hattem entree in hockeywereld

Nieuws afbeelding 25-6-2020

De Hattemse Mixed Hockey Club heeft een primeur. De club heeft in Craft Sportswear een nieuwe kledingsponsor voor de komende drie seizoenen gevonden. Voor Craft is het de eerste keer dat ze in zee gaan met een hockeyclub. Leerentveld Vrijetijd in Zwolle blijft ook de komende drie jaar het officiële verkooppunt voor de kleding.

Craft was al actief in teamsporten zoals voetbal, volleybal en korfbal, maar betreedt met deze samenwerking met HMHC nu dus een nieuwe tak van sport. "Met trots kunnen we zeggen dat we met een mooie traditionele club als de Hattemse Mixed Hockey Club de eerste stappen hebben gezet in de hockeysport”, aldus Adri Zwarthoff, CEO van Craft Sportswear. "Craft ziet met vertrouwen de toekomst tegemoet om ook hier te laten zien wat zij in huis hebben. Op naar een mooie samenwerking.”

Karin Löwik, voorzitster van HMHC, is eveneens blij met de aanstaande samenwerking. "Hattem was in het verleden één van de eerste clubs in Nederland met een kunstgrasveld en een shirtsponsor, dus het voelt goed om samen met Craft aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Alle vertegenwoordigende elftallen worden vanaf komend seizoen niet alleen in het nieuw gestoken, het shirt krijgt zelfs een nieuw ontwerp.”

Over Craft Sportswear
Craft Sportswear staat al jaren lang bekend om het produceren van zeer professionele onder- en fietskleding op het hoogste niveau. Internationale grootheden als Fabian Cancellara, gebroeders Schleck, Peter Sagan, Mathieu van der Poel en recent Tom Dumoulin behaalden veel van hun prestaties in de kleding van Craft. Daarnaast hebben ook andere Olympische helden als Epke Zonderland en de zusjes Wevers een sterke connectie met het van oorsprong Zweedse sportkledingmerk. Drie jaar geleden stapte Craft in de teamkleding en begonnen zij met het uitbreiden van de samenwerking met PEC Zwolle, die volledig de overstap maakten naar Craft. Inmiddels zijn ook andere topclubs uitgerust met Craft kleding, bijvoorbeeld het Belgische KAA Gent, SC Cambuur, Groningse volleybalclub Lycurgus en Zwolse korfbalclub Sparta sporten in de kleding van Craft.

Op de foto van links naar rechts: Patrick Leerentveld, Karin Löwik en Adri Zwarthoff

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter