Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Algemeen

Update over nieuwe shirts

Nieuws afbeelding 21-8-2020

Zoals eerder gemeld krijgen alle teams vanaf komend seizoen een nieuw tenue. De rokjes, broekjes en sokken van onze nieuwe kledingleverancier Craft liggen vanaf eind september in de winkel van Leerentveldt in Zwolle. De shirts worden tegen die tijd uitgedeeld op de club. Exacte data worden tegen die tijd nog gecommuniceerd. De shirts zijn dan ook bedrukt met de naam van onze nieuwe hoofdsponsor. Wie dat is, zullen we op een later tijdstip bekend maken.

Dat betekent dat alle jeugdteams de eerste vier speeldagen nog in hun oude tenue in actie moeten komen. De reden dat het niet gelukt is om deze shirts voor de start van de competitie klaar te hebben, ligt aan het feit dat het bestuur en de sponsorcommissie achter de schermen nog bezig zijn geweest met het werven van extra sponsoren. Dat is ook gelukt, maar had wel als gevolg dat we de deadline voor de bedrukking hebben uitgesteld.

Voor nieuwe leden die nog geen tenue hebben geldt het advies om eerst binnen het team te informeren naar kleding die tijdelijk kan worden geleend. Leden die kleding over hebben, kunnen dit naar de club brengen, zodat het kan worden verdeeld. Vanaf volgende week staat er een doos in het clubhuis waar 2e hands hockeykleding kan worden achtergelaten. Overgebleven kleding gaat naar een goed doel. Ook daar komen we later op terug. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de sponsorcommissie via [email protected].

Gerelateerde nieuwsberichten

HMHC wordt per 1 januari een rookvrije club

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter