Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Algemeen

HMHC wordt per 1 januari een rookvrije club

Nieuws afbeelding 11-12-2020

Hockeyen is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Zien roken, doet roken: dat kan anders. Aan onze kinderen willen we het goede voorbeeld geven en we willen iedereen in een gezonde omgeving laten sporten én verblijven op onze club.

Per 1 januari 2021 is HMHC daarom rookvrij. Iedereen is en blijft uiteraard welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om niet meer op (of nabij de ingang van) het terrein te roken. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als HMHC onze jeugd willen beschermen en hen en gezond voorbeeld willen geven.

Het bestuur is mede tot bovenstaand besluit gekomen omdat we dit eerder dit jaar bij het afsluiten van het Sportakkoord hebben afgesproken met andere verenigingen in Hattem. Ook bij vv Hattem wordt het sportpark per 1 januari rookvrij.

In het nieuwe jaar zal de rookvrije club ook zichtbaar worden met enkele bordjes op het terrein. We hopen dat je je met ons sterk maakt voor een gezonde omgeving en meehelpt mensen te herinneren aan deze afspraak.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter