hattemhockeyheaderv2.jpg
Agenda
Nog geen agenda punten.
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Nog geen reacties.

Hockey Dreams Foundation

15-3-2017
Nieuwsafbeelding
In het kader van het 65 jarig lustrum willen wij als club iets weggeven en daarom hebben wij de Hockey Dreams Foundation van Sebastiaan van de Kasteele benaderd en gevraagd wat wij voor hen kunnen doen. 

De Hockey Dreams Foundation biedt Afrikaanse jongeren een betere toekomst voor en door middel van hockey. Hockey Dreams creëert maatschappelijke kansen in een gezonde sportomgeving. Zij voorziet de coaches van hockey kennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen. De coaches komen allemaal uit 'compounds' en ze worden gestimuleerd om zich zowel maatschappelijk als persoonlijk te ontwikkelen en een toekomst op te bouwen. Dankzij de Hockey Dreams coaches kunnen honderden Afrikaanse kinderen leren, sporten en plezier maken.

Wij kunnen als club bijdragen in hun missie door (oude) hockeysticks in te zamelen voor Afrikaanse jongeren. Hiervoor staat een inzamel stick-ton in het clubhuis. Lever je overbodige sticks in en geef je oude stick een nieuwe kans… >>

Bijgesloten een plaatje van de container die we gaan plaatsen.
Gerelateerd nieuws

2-11