hattemhockeyheaderv2.jpg
Agenda
Nog geen agenda punten.
Vandaag jarig
Lotte Foppen
Ted Lucassen
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Nog geen reacties.

Actieve leden en donateurs krijgen bij ons…

een goed gevoel.

 

Wilt u de club ondersteunen dan kunt u uiteraard de helpende hand bieden bij een aantal acties die wij organiseren voor onze leden. U kunt dan denken aan ledenbindende acties. Daarvoor kunt zich hieraanmelden.

 

Mocht u de club een warm hart toe dragen maar heeft u niet zoveel tijd of zin om te helpen tijdens deze leden acties dan zijn er voor u verschillende andere mogelijkheden om de club te ondersteunen.

 

U kunt direct doneren:

Doneren kan direct, ook kleinere bedragen zijn uiteraard heel erg welkom.

U kunt het door u gewenste bedrag overmaken op
IBAN nr. NL40 RABO 0303830786 ten name van de
Hattemse Mixed Hockey Club o.v.v. Gift. Uw gift wordt zeer gewaardeerd!

 

 

U kunt een Periodieke schenking doen:

Het schenkingsplan is gebaseerd op een beproefde fiscale regeling die inmiddels door diverse sportverenigingen en andere charitatieve instellingen met succes is ingezet. De voorwaarde is dat u ieder jaar, met een minimum van 5 jaar, een bepaald bedrag schenkt.

 

Hoe werkt het?

U schenkt jaarlijks een vast bedrag, bijvoorbeeld € 500. Als u dit bedrag minimaal 5 jaren schenkt is het bedrag volledig aftrekbaar van de door u te betalen belasting. Afhankelijk van het tarief dat u betaalt heeft u recht op een aftrek, waardoor de Belastingdienst 52%, 42% of 38% meebetaalt aan dit plan.

 

Meedoen is eenvoudig

Meedoen is heel eenvoudig. Overweegt u ook om aan dit fiscaal aantrekkelijke schenkingsplan mee te doen, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester. Hij kan u meer vertellen over dit plan en als u tot schenking zou besluiten, kan hij voor u een overeenkomst opstellen, zodat u bij uw belastingaangifte optimaal gebruik kunt maken van de fiscale voordelen bij schenking. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op de penningmeester,  Arjan Witteveen via [email protected]