hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens ALV

Algemeen Nieuws afbeelding

15-10 Dinsdag zijn bij de ALV de Gouden Bal en de Feenstra Beker uitgereikt aan twee vrijwilligers die zich het afgelopen jaar enorm hebben ingezet voor onze club. De Gouden Bal ging naar Benno van der Griendt, lid van de kluscommissie, en de Feenstra Beker was een prooi voor Julie Boosman, die de kantine nieuw leven heeft ingeblazen.
Onze voorzitter Hans de Graaf sprak beide vrijwilligers toe o

Lees verder

Aude en Kik in regioselectie Noord!

Jeugd Nieuws afbeelding

29-9 De afgelopen weken waren de velden van Hattem op maandag het decor voor de selectietrainingen van Regio Noord. Met veel trots kunnen we mededelen dat onze Hattemse jeugdspelers Aude Land (MC1) en Kick Middendorp (JB1) zijn geselecteerd voor de opleidingsteams U14!

Een zeer knappe prestatie want er waren veel talentvolle hockeyers uit de noordelijke provincies aanwezig. Dit s

Lees verder

Nieuwe shirtsponsoren voor HMHC

Sponsoring Nieuws afbeelding

29-8 De Hattemse Mixed Hockey Club is een gezellige familieclub waar ook de topsporter zich thuis voelt. Dat bleek maar weer eens afgelopen zaterdag toen het startsein werd gegeven voor het nieuwe seizoen met een familiedag waar ouders en kinderen samen in actie kwamen. De dag werd afgesloten met een succesvolle loterij waarmee de shirtsponsoren voor Heren 1 en Dames 1 werden bepaald.

Lees verder

Protocol voor arbitrage

Arbitrage Nieuws afbeelding

25-8 Bij de ALV van 2 juni jongstleden is een voorstel van de arbitragecommissie aangenomen waarin de protocollen en de doelstellingen van deze commissie voor komend seizoen zijn beschreven. Hieronder kun je lezen wat er van de scheidsrechters wordt verwacht en hoe en wanneer bijvoorbeeld vervanging moet worden geregeld als je zelf niet kan. Lees dit protocol daarom goed door als je bent ingedeeld! <

Lees verder

Ongewenst gedrag op en rond het veld

Bestuurszaken Nieuws afbeelding

23-3Bij de Hattemse hockeyclub komt het gelukkig niet vaak voor dat er kaarten worden uitgedeeld op het veld. Spelers en toeschouwers zijn zich bewust van het belang van sportiviteit en respect voor de scheidsrechters en de tegenstanders. De club spreekt zich dan ook nadrukkelijk uit tegen ongewenst gedrag op en rond de hockeyvelden. Daar wordt verbaal of fysiek agressief gedrag onder verstaan, maar o

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - SV Phoenix
Datum zondag 24-10 Spelen 14:45

Dames 1

Dames 1 - M.H.C. Oosterbeek
Datum zondag 31-10 Spelen 12:30

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter