hattemhockeyheaderv2.jpg
 

We geven er een slinger aan!

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-3 Corona raakt iedereen en ook de club. Leuk is het niet, maar het is wel tijd voor een ludieke actie, de Corona-slinger. Met de veerkracht van HMHC raak je nooit uitgespeeld!
 
De actie luidt als volgt: Nu we niet samen met jou kunnen spelen & feesten op de club, haal je de club in huis door de unieke corona-slinger aan te schaffen.
 
Steun de club in de

Lees verder

Update Project Rabbit Hill

[email protected]@kker Nieuws afbeelding

15-3Tijdens de ALV vorig jaar hebben we project Rabbit Hill gepresenteerd. Een lange termijn aanpak van onze accommodatie en het terrein. Elsbeth Luning, o.a. actief in de zaalhockeycommissie, maar in het dagelijks leven landschapsarchitect, heeft zich de afgelopen maanden samen met Hugo Kramer en het bestuur, ingezet om de eerste stappen voor te bereiden.

De afgelopen drie zaterdagen heb

Lees verder

HMHC wordt per 1 januari een rookvrije club

Algemeen Nieuws afbeelding

11-12 Hockeyen is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Zien roken, doet roken: dat kan anders. Aan onze kinderen willen we het goede voorbeeld geven en we willen iedereen in een gezonde omgeving laten sporten én verblijven op onze club.
Per 1 januari 2021 is HMHC daarom rookvrij. Iedereen is en blijft uiteraard welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen

Lees verder

Ongewenst gedrag op en rond het veld

Bestuurszaken Nieuws afbeelding

23-3Bij de Hattemse hockeyclub komt het gelukkig niet vaak voor dat er kaarten worden uitgedeeld op het veld. Spelers en toeschouwers zijn zich bewust van het belang van sportiviteit en respect voor de scheidsrechters en de tegenstanders. De club spreekt zich dan ook nadrukkelijk uit tegen ongewenst gedrag op en rond de hockeyvelden. Daar wordt verbaal of fysiek agressief gedrag onder verstaan, maar o

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter