Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Algemeen

Onderlinge oefenwedstrijden kunnen weer

Nieuws afbeelding 23-2-2021

Van -10 naar +10 en dus kon er afgelopen weekend weer gehockeyd worden. En dat hebben we gedaan! Bijna alle jeugdteams speelden een onderlinge wedstrijd en het was mooi om te zien hoe blij iedereen daarvan werd. Met dank ook aan alle fluiters!

Helaas weten we nog niet hoe de maatregelen de komende weken zullen zijn en wat dat betekent voor het hervatten van de competitie. Tot die tijd zullen we vanuit de TC onderlinge wedstrijden blijven organiseren zodat ieder team zoveel mogelijk aan spelen toe komt.

Met dank aan het wedstrijdsecretariaat zal het schema voor de aankomende weekenden op de site worden gezet en dankzij de arbitragecommissie zullen de scheidsrechters hiervoor in worden gedeeld. Het kan zijn dat een team niet opgesteld is omdat daarvoor op de zaterdag geen tegenstander meer beschikbaar is. Mocht je als team desondanks op zondag graag een wedstrijd willen spelen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Corona-regels blijven wel van kracht
Er is gelukkig weer activiteit op de club. De trainingen zijn hervat en de jeugd kan weer onderlinge oefenwedstrijden spelen. Afgelopen zaterdag bleek echter wel dat niet iedereen zich even goed aan de nog altijd geldende corona maatregelen houdt. Daarom nog even een vriendelijke reminder:

Geen ouders langs de lijn
Alleen trainers, coaches, scheidsrechters en leden van de technische commissie zijn welkom op het terrein. Ouders moeten buiten het hek blijven als ze hun kinderen ophalen of als ze wedstrijden willen bekijken.

Kleedkamers/toiletten
De kleedkamers zijn tot nader order gesloten voor alle teams, ook voor wedstrijdbesprekingen. De toiletten in het clubhuis zijn gewoon open. Geef elkaar de ruimte en was na het toiletgebruik je handen met water en zeep!

Neem 1,5 meter afstand in acht op ons complex!
Iedereen is verplicht om anderhalve meter afstand (2 armlengtes) van elkaar te houden. Overal op ons complex, dus in het clubhuis, op de toiletten, op ons terras maar zeker ook langs de (omheining van) de velden.

Uitzonderingen hierop zijn:

- Jongeren tot en met 17 jaar hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden;

- Kinderen tot en met 12 jaar hoeven daarnaast geen anderhalve meter afstand te houden tot anderen;

- Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden.

Eigen bidon verplicht
Vanuit het sportprotocol van NOC*NSF is iedereen verplicht om uit een eigen bidon/waterfles te drinken. Dit geldt bij trainingen en wedstrijden.

Vrijwilligers houden oogje in het zeil
Om op bovenstaande een oogje in het zeil te kunnen houden, gaan we vanaf komend weekend ouders van teams die oefenwedstrijden spelen vragen om toe te zien op naleving van de regels. Zij worden door de barcommissie ingedeeld en krijgen hier bericht over. Graag onderling ruilen als je niet kunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

HMHC wordt per 1 januari een rookvrije club

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter