Vertrouwenscontactpersoon
hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Vertrouwenscontactpersoon

Onze club wil graag altijd een veilige omgeving bieden, waar iedereen met plezier kan zijn. We hebben hiervoor een oproep gedaan en twee ouders van jeugdleden zijn bereid om vertrouwenscontactpersoon te zijn voor onze leden.

Grensoverschrijdend gedrag wordt niet getolereerd. Als jij toch te maken hebt gekregen met grensoverschrijdend gedrag, zoals (seksuele) intimidate, machtsmisbruik, pesten, agressie, geweld of discriminatie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande vertrouwenscontactpersonen.

Ook bij het signaleren van ontoelaatbare situaties, als je vermoedens in die richting hebt, of als je zelf ergens van beschuldigd wordt, dan kan je daar terecht. Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is er alleen voor jou. De vertrouwenscontactpersoon luistert naar je, helpt je je verhaal op een rij te zetten en weet waar je terecht kan. En als jij dit vertrouwelijk wilt bespreken, dan blijft het vertrouwelijk. Samen met jou wordt gekeken naar de beste vervolgstappen en als jij niet wilt dat de VCP vervolgstappen zet of iets met jouw verhaal doet, dan gebeurt dat niet.appen en als jij niet wilt dat de VCP vervolgstappen zet of iets met jouw verhaal doet, dan gebeurt dat niet. 

VCP’s zijn dus niet aanspreekbaar over: verschil van inzicht over technisch of bestuurlijk beleid, besluiten van het bestuur of de ALV of verschil van inzicht over teamsamenstellingen.

HMHC heeft twee vertrouwenscontactpersonen:

Jutta Hoogland (06 28232329)
Suzanne Brunekreef (06 46006516)


Daarnaast kun je ook contact opnemen met Hattemse VCP’s via Sportkoepel Hattem:

-Gradus van Laar, oud-politiefunctionaris mob: 06-50952261

mail: [email protected]

-Liesbeth Rischen, oud-docentmob: 06-53801754

mail: [email protected]

-Roel Rischen, oud-huisarts mob:06-53738963

mail: [email protected]


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter