Actieve leden en donateurs krijgen bij ons…
hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Actieve leden en donateurs krijgen bij ons…

een goed gevoel.

 

Wilt u de club ondersteunen dan kunt u uiteraard de helpende hand bieden bij een aantal acties die wij organiseren voor onze leden. U kunt dan denken aan ledenbindende acties. Daarvoor kunt zich hier aanmelden.

 

Mocht u de club een warm hart toe dragen maar heeft u niet zoveel tijd of zin om te helpen tijdens deze leden acties dan zijn er voor u verschillende andere mogelijkheden om de club te ondersteunen.

 

U kunt direct doneren:

Doneren kan direct, ook kleinere bedragen zijn uiteraard heel erg welkom.

U kunt het door u gewenste bedrag overmaken op
IBAN nr. NL40 RABO 0303830786 ten name van de
Hattemse Mixed Hockey Club o.v.v. Gift. Uw gift wordt zeer gewaardeerd!

 

 

U kunt een Periodieke schenking doen:

Het schenkingsplan is gebaseerd op een beproefde fiscale regeling die inmiddels door diverse sportverenigingen en andere charitatieve instellingen met succes is ingezet. De voorwaarde is dat u ieder jaar, met een minimum van 5 jaar, een bepaald bedrag schenkt.

 

Hoe werkt het?

U schenkt jaarlijks een vast bedrag, bijvoorbeeld € 500. Als u dit bedrag minimaal 5 jaren schenkt is het bedrag volledig aftrekbaar van de door u te betalen belasting. Afhankelijk van het tarief dat u betaalt heeft u recht op een aftrek, waardoor de Belastingdienst 52%, 42% of 38% meebetaalt aan dit plan.

 

Meedoen is eenvoudig

Meedoen is heel eenvoudig. Overweegt u ook om aan dit fiscaal aantrekkelijke schenkingsplan mee te doen, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester. Hij kan u meer vertellen over dit plan en als u tot schenking zou besluiten, kan hij voor u een overeenkomst opstellen, zodat u bij uw belastingaangifte optimaal gebruik kunt maken van de fiscale voordelen bij schenking. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op de penningmeester via [email protected]

 

 

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter